Vi glæder os meget til at præsentere etrack1 for dig

Indtast dine kontaktoplysninger og den dato du ønsker at deltage. Du modtager herefter en bekræftelse og en kalenderinvitation.

Vælg den dato der passer dig!

Vi ved godt du har travlt. Derfor har vi valgt at holde præsentationen på 30 minutter - på tre forskellige datoer. Hvis der alligevel ikke er noget der passer, så kan du altid kontakte os, så finder vi en løsning for en personlig demonstration.

Du kan også booke en demo af etrack1 direkte her på siden.

Book demo her

Q&A

  • Q: Hvorfor overhovedet deltage?

    A: Fordi de 30 minutter du investerer giver dig indsigt i, hvad det vil sige at kunne tage din kundeservice til nye højder! Vores primære formål er at optimere ressourceudnyttelsen i din kundeserviceafdeling, forbedre kundeoplevelser for at opnå øget kundeloyalitet samt reducere omkostningerne i dit kundecenter.

  • Q: Hvorfor har jeg brug for etrack1?

    A: Det er heller ikke sikker du har. Men driver du professionel kundeservice i en vis størrelse og håndterer du f.eks. henvendelser fra kunder, der kan have personfølsom karakter? Så er der i hvert fald inspiration at hente på vores webinar. 

  • Q: Jeg synes det lyder dyrt og svært

    A: Svært er det ikke! etrack1 benyttes i mange, mange kundecentre rundt omkring i landet. Faktisk bliver der lukket over 20.000 etrack1-sager hver dag! og etrack1 koster aldrig mere end du sparer. Desuden, så har vi lavet en god pris sammen med SmartTID, der helt sikkert kan få selv den mest forsigtige indkøber med på vognen!