Implementeringen af etrack1

Efter implementeringen er det også muligt enten at booke private undervisningstimer, deltage på etrack1 Academy for nye medarbejdere eller opkvalificering fra "almindelig" kundeservicemedarbejder til etrack1-superbruger.

  Hvor lang tid tager det?

  etrack1 kan etableres på nogle ganske få dage.

  Ofte tager et fuldt udrullet projekt, med alle etrack1-funktioner implementeret, erfaringsmæssigt ca. 10-15 arbejdsdage. Nogle tager implementeringen i etaper, får nogle erfaringer og fortsætter med den næste etape, mens andre implementerer etrack1 som ét stort projekt.

  Der ikke er noget problem i at starte med at sende henvendelser ind i etrack1 og gå i gang med at behandle dem. Hvis du vil høste alle fordelene ved at optimere processer, give den gode kundeoplevelse, oplære dine medarbejdere med mere, så skal der arbejdes grundigt og det tager lidt længere tid.

  Hvad kræver det af dig som kunde?

  Du skal afsætte noget tid til at hjælpe os med at få indsigt i dine arbejdsgange og processer samt naturligvis at træffe de nødvendige beslutninger under implementeringen.

  Dernæst skal du stille nogle "hænder" til rådighed for vores implementeringsfolk, så de sammen med dig kan opsætte etrack1. Allerede her starter også oplæringsprocessen.

  Til sidst skal dine medarbejdere i kundeservice på et ca. 2-timers kursus, som selvfølgelig er en del af vores leverance. Dette for at sikre den bedste interne modtagelse, hvilket vi anser som en grundlæggende forudsætning for, at komme bedst muligt fra start.

  En fuld udrulning betyder blandt andet

  On-Site

  Gennemgang af arbejdsprocesser Uddannelse af brugere

  Opsætning

  Køer og skills. Chat og messenger. Sikkerhed.

  Kundespecifikt

  Engagement og kunderejse. Køer og skills. Standardsvar og FAQ

  Aftercare

  Kvalitetstjek, uddannelse og adgang til etrack1 Academy