Jydsk Planteservice

  Jydsk Planteservice A/S havde brug for at styre kunderejsen og supporten mere effektivt. Derfor valgte de etrack1.

  Vi har spurgt IT-ansvarlige Mikkel Holst om, hvordan bla. processen omkring implementering har været, og hvad medarbejdernes reaktioner har været:

  Hvorfor valgte I at gå med etrack1?

  "I Jydsk Planteservice A/S har vi haft en stor vækst de sidste år, ikke kun i vores planter, men også i vores medarbejderantal, som er mere end fordoblet. Derfor havde vi brug for bedre at kunne styre vores kunders henvendelser internt, så vi er sikker på, at vi bruger vores tid optimalt, og kunderne får svar hurtigst muligt. Det var etrack1 den helt rigtige samarbejdspartner til at løse for os."

  Hvordan har implementeringen været?

  "Vi er gennem hele processen blevet holdt i hånden og vejledt om hvordan systemet kunne tilpasses ud fra vores arbejdsgange. Der har også været fint overblik over hvilke opgaver vi selv har haft og hvilke vi kunne forvente, at Tommy Løste"

  Hvad var den vigtigste faktor der gjorde, at etrack1 blev taget i betragtning? 

  "Vi kiggede på flere løsninger, men etrack1 var bedste match i forhold til de krav vores kundeservices arbejdsgang. Valget mellem pris per sag eller bruger var også vigtigt for os. Muligheden for at alle kunder kun har en kontaktflade til alle vores afdelinger skaber en mere simpel og hurtigere arbejdsgang, som resulterer i hurtigere svartider.

  Løsningen med at kunne se fuld kontakthistorik på vores kunder på tværs af afdelinger, er en stor fordel i forhold til at arbejde i Outlook."

  Hvad siger medarbejderne til det?

  "Allerede på første dag havde vi flere kollegaer, der sagde at det føltes naturligt, og de andre kom også hurtigt med på vognen, så det var en meget smertefri overgang fra Outlook."