Den nye etrack1 chat

Vi har længe ønsket os en ny chat til etrack1, den er her nu og den lige så stabil, sikker og fleksibel som resten af etrack1.

Chatten er indbygget i frontoffice af etrack1 og agenterne logger ind som de plejer. På samme måde som kategorier / køer og skill-sets, knytter brugerne mail-henvendelser, knyttes agenterne til chat-køerne og agenterne notificeres om nye indgående chat-beskeder.

Fleksibel chat

Chats kan besvares vha agentens egene formuleringer, eller ved at indsætte pre-definerede svar, links og formularer, desuden kan agenterne live se hvilken siden kunden der chatter befinder sig på. Det betyder altså, at agenterne kan guide kunderne rundt, i real-time, for at sikre den bedste kundeservice - første gang.

Dit valg af implementering

Chatten tilbydes på websitet for kunderne, enten som en stand-alone på f.eks. forsiden eller som en del af etrack1 kontaktuniverset.

Chatten, som kunderne ser, kan kombineres med AI. FAQ og svar på spørgsmål, inden chatten lander hos en agent for at øge graden af selvbetjening og straksafklaringer.

etrack1 chatten er et modul til etrack1 suiten. Prisen er baseret på en fast pris pr, måned og en pris pr. chat.

Kontakt os i dag for at komme i gang