Persondatapolitik

Persondatapolitik

Persondatapolitik hos Indicia Danmark A/S

Dine data er i sikre hænder hos os.

Om os

Persondatapolitik

Persondatapolitik hos Indicia Danmark A/S.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Indicia Danmark A/S.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler.

Hvis du ønsker at modtage en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne levere vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, password, firmanavn, web-browser og telefonnumre.

Indicia Danmark A/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

  • Besøger vores website
  • Foretager et telefonopkald
  • Udformer en henvendelse ifm med support eller ønsker en demo af etrack1

Den dataansvarlige.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på vores web-sites er Indicia Danmark A/S – Langhøjvej 1 – 8381 Tilst - Danmark.

Behandlingsgrundlag og formål.

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere de ydelser, som du har bestilt. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig svar, de andre oplysninger med formål for behandlingen.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har afgivet samtykke med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder, efter vi har leveret den ydelse du har efterspurgt.

Deling af dine oplysninger.

Vi deler ikke dine data med tredjemand, og vi overfører ikke data til tredjelande.

etrack1.com er hosted på egne servere i eget rackskab hos GlobalConnect i Danmark. etrack1 applikationen er hosted på Redundante servere hos itadel A/S i Danmark.

Alle persondata, som du oplyser på vores web-site, vil blive opbevaret i vores datacentre uden adgang hertil for 3. mand.

Vi bruger IKKE eksterne virksomheder, udover Globalconnect og Itadel, som leverandører for at kunne levere vores ydelser.

Vi behandler kun personoplysninger efter instruks og i overensstemmelse med lovgivningen og krav i denne forbindele til den dataansvarlige.

Dine rettigheder.

Som registreret har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom på nedenstående kontaktformular. 

Persondatapolitik

Rekvirér dine oplysninger her

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, ønsker oplyst hvilke oplysninger vi har registreret eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning herom.

Søg
Kontakt os