etrack1 kontrakten

Før et nyt samarbejde begynder, er det vigtigt at have klare linjer for, hvad hver part går ind til. etrack1-kontrakten er udformet med henblik på netop at skabe den klarhed.

  Retssted

  etrack1-kontrakten er reguleret efter dansk lov, og skulle der opstå en tvist og vi i fællesskab ikke kan finde en løsning, angivet kontrakten at retsstedet er Danmark.

  Databehandleraftalen

  Som en del af etrack1 kontrakten udformes en databehandleraftale.

  Denne er baseret på datatilsynets standardaftale, som du kan hente her. Vælger du at bruge din egen, er vi åbne for at denne kan erstatte datatilsynets standard.

  Opsigelse

  En etrack1 kontrakt kan have en opsigelse på alt fra 1 måned til flere år, men jo længere kontrakten binder begge parter, desto lavere pris kan vi tilbyde.

  Skal vi binde hinanden i en lang kontrakt, kan vi forhandle bedre aftaler på licenser og hosting-leverancer og det skal også komme dig som kunde til fordel.

  Vores standard kontraktlængde er 36 måneder - den periode starter efter udløbet af "90-dages-pengene-tilbage-garantien", hvor opsigelsesvarslet er 1 dag. 

  Garanti og erstatning

  Ved ethvert opstart af samarbejdet med os, kan du som kunde vælge mellem at få en "90-dages-pengene-tilbage-garanti" eller få rabat på etableringsprisen.

  Vi ønsker ikke utilfredse kunder, og derfor tilbyder vi en forsikring som kan til- eller fravælges.

  Denne "90-dages-pengene-tilbage-garanti" betyder, at hvis du ikke er tilfreds med os som leverandør eller etrack1 som produkt indenfor de første 90 dages drift, så krediterer og tilbagebetaler vi alt vi har faktureret.

  Vi udleverer naturligvis dine data og hjælper dig videre uanset om ophøret skyldes udnyttelse af garantien eller ophør som følge af kontraktudløb.

  Underdatabehandlere

  Vi ved hvor vigtigt det er at passe på dine data.

  Derfor har vi valgt at opbevare og behandle dine data i Danmark, gemme back-ups i Danmark og kun samarbejde med Itadel A/S som den eneste underdatabehandler.

  Vi passer ekstremt godt på dine data og som det fremgår af databehandleraftalen – så indestår vi med vores ISAE erklæring fra  Deloitte for, at det ikke kun er, noget vi siger.

  Det er langt fra standard på cloud-baserede tjenester at løsninger driftes indenfor EU - det er tværtimod langt mere standard at data hostes på f.eks. Amazon eller Azure og at der samarbejdes med mange underleverandører fra hele verden og hvor opsamlede data i mange tilfælde deles med disse.

  Dataopbevaring

  etrack1 hjælper dig med at holde styr på hvilke data som skal slettes hvornår.

  Sletning og anonymisering sker automatisk i etrack1 og i henhold til din "data privacy" og de samtykker, som du indsamler via etrack1 og dine kunder dermed accepterer som en del af kunderejsen.