• Kunderejse

    Hvis kunderne kan hjælpe sig selv, baseret på hvem de er, eller hvad deres ærinde er – så ringer, chatter eller skriver de ikke. I stedet får de omgående hjælp og undgår at belaste kundeservice med trivielle spørgsmål. Færre henvendelser giver hurtigere svartid for alle de andre kunder og behovet for færre ressourcer i kundecenteret er en direkte effekt heraf.

  • Afværgelse

    Hvis de potentielle kunderejser ikke gennemtænkes, så ender det med garanti med unødvendig og uforholdsmæssigt meget manuelt arbejde i kundeserviceafdelingen med visiteringer og distribution. etrack1 kontaktuniverset sikrer netop mod dette. Kunderne får via en visuel menu, eller søgning, hjælp til og svar på de mest åbenlyse spørgsmål og finder de ikke svaret, så afgør opbygningen af kontaktuniverset, om kunden kan kontakte virksomheden ved at skrive, ringe eller chatte, som en helt naturlig del af kunderejsen og defineringen af den bedst egnede kommunikationskanal.

  • Opsamling

    Hvis kunderne opfordres til at skrive, så "prompter" de dynamiske etrack1-formularer kunderne for præcis de informationer, som er nødvendige for at sikre en høj ”first-time-resolution” i kundecenteret. Alle opsamlinger sker via en sikker (https) forbindelse direkte mellem web-browseren og etrack1, som betyder at selv de mest personfølsomme oplysninger ikke kan kompromitteres.

Se her hvordan tre etrack1-kunder benytter kontaktuniverset til opsamling og afværgelse

Der er mange måder at bruge og integrere et kontaktunivers på en eksisterende side. Din forretning og dine udfordringer er unikke. Men søger du inspiration til hvordan en løsning kan se ud, så kig nærmere på nogle gode bud her:

 

7-ELEVEN

Coop Bank

Davidsen

Fandt du ikke svar på
dit spørgsmål her på siden?

Hvis du har spørgsmål angående kunderejsen, opsamling, eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Kontakt os her