Når du gerne vil være helt sikker

etrack1 er din garanti for sikkerhed - dine drifts- og backup data er placeret i Danmark.

  Opbevaring, transport og processering af data i sikre hænder hos etrack1.

  Datasikkerhed bør være en af de væsentligste elementer i enhver cloud-baseret service. Opbevaring, transport, processering, adgange og overvågning er alle delelementer i den ”kapsel” som en løsning, som etrack1, er pakket ind i.

  Vi drifter etrack1 serverne hos IT's-IT A/S på redundante servere. Vores backup af kundedata sker hvert 5. minut til en 3. lokation, i Danmark, og de eneste personer med adgang til vores kunders data, er medarbejdere hos etrack1, som har en "funktionsmæssig" rolle i at levere til vores kunder. Vi anvender ingen andre underleverandører.

  Vi er GDPR-compliance og ISAE-3000 godkendt.

  At en virksomhed er GDPR-compliant, betyder blandt andet, at den, som etrack1, overholder en række veldefinerede områder indenfor ”behandlingssikkerhed”.

  Vores ansvar reguleres gennem de indgående databehandleraftaler, som vi udformer individuelt fra kunde til kunde. Databehandleraftalerne er baseret på det danske Datatilsyns standard og reguleret i henhold til dansk lov.

  TLS, DKIM og mail-relay. Vælg din fortrukne kryptering.

  På den tekniske side har vi fuldstændig styr på sikkerheden i forbindelse med opsamling og levering af mails.

  Vi supporterer både ”optional” og ”forced” TLS eller du kan vælge at alle mails skal relayes gennem din eksisterende mail-infrastruktur.

  Skal etrack1 levere mails direkte til modtagerne, så sker det med udgangspunkt i en opdateret SPF-record, hvor etrack1 mail-serveren er godkendt til at levere på vegne af dig. Dette er selvfølgelig med opsat DKIM-signatures, så mails ikke bliver afvist på grund af manglende verifikation af autenticitet.

  End-to-end kryptering. Øget beskyttelse med e-boks i etrack1.

  Vil du være helt sikker på både at levere til en specifik modtager og samtidig ønsker ”end-to-end-kryptering”, så kan man med etrack1 konvertere almindelige mails til beskeder i e-boks.

  I etrack1 vælger medarbejderen blot:
  • ”send som e-boks-besked”
  • Indtaster et CVR- eller CPR-nummer
  • Skriver beskeden og vedhæfter eventuelle dokumenter
  • Klikker ”send”

  Hvis modtageren svarer på mailen fra e-boks, så kommer den naturligvis ind på samme tråd i etrack1, som den blev sendt fra.

  Fandt du ikke svar på
  dit spørgsmål her på siden?

  Hvis du har spørgsmål angående vores sikkerhed, opbevaring af data, eller andet,
  er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.

  Kontakt os her