Kontaktkanaler taget til det næste niveau

echat1 er udviklet af etrack1 som en naturlig forlængelse af det professionelle arbejde med kundeservice, vi står på må for.

På samme måde som etrack1 er dansk-baseret og bygget på dybe rødder i compliance og forståelse for det danske marked, er chatten funderet i de samme værdier.

echat1 er med til at definere etrack1-pakken som den mest attraktive for danske og nordiske virksomheder, der tager kundeservice alvorligt.

DE STOLER PÅ etrack1

Embedded chat

Du bruger etrack1 i dag og vil gerne tilbyde en ekstra kontaktkanal til dine kunder. Du kan også bruge en ekstern chat i dag, men ønsker at samle din løsning, så du kan få maksimalt udbytte af synergierne i systemet.

Læs mere

 

Stand-alone chat

echat er klar til at levere et stand alone chatsystem der kan løfte din kundeservice til det næste niveau. Selvom du bruger Outlook eller andre ticket-systemer, så kan echat1 implementeres og med sit åbne API også udveksle data mellem systemerne.

Læs mere

 

Prøv echat1 i dag

Se en demo af echat1 live på din egen hjemmeside. Book 20  en minutters intro og kom i gang allerede i dag.

To bot or not to bot

Der er nogle få nøgleaspekter, du bør overveje, når du beslutter dig mellem chatbots og live chat til din virksomhed.

Begge løsninger kan tilbyde en god brugeroplevelse, når de benyttes på den rigtige måde. Men der er også nogle almindelige faldgruber. For eksempel, hvis du er en startup, der tilbyder konsulenttjenester, kunne en chatbot være en god måde at tilbyde hurtige svar på almindelige spørgsmål og generere leads.

Men...

Lad os sige, at du driver en onlinebutik, der sælger skønhedsprodukter. Dine kunder kan stille mange unikke spørgsmål om produktbeskrivelser eller anbefalinger til deres specifikke behov. De vil foretrække at chatte med en menneskelig repræsentant, som kender produkterne ind og ud.

Der er lavet statistik på, i hvilke scenarier dine kunder ville fortrække at "snakke" med et rigtig menneske fremfor en chatbot. Det er derfor meget vigtigt at du overvejer grundigt, hvor størstedelen af dine henvendelser lander. 

Det er også vigtigt at sige, at det ene ikke udelukker det andet. Det er som med alt andet i kundeservice: Et spørgsmål om kanalstrategi.