Supporten

Supporten

Når du har brug for support

Er vi klar på alle tider af døgnet - vi er på chat, mail og telefon og løste i 2020, 81% af alle henvendelser indenfor 1 time.

SLA

Service Level Agreement

Service Level Agreement, eller SLA, er et parameter, som de fleste der arbejder med kundeservice, er bekendt med, men for dem som begrebet er ukendt for, er det betegnelsen for den aftale, serviceyder og kunde indgår om den service, som ydes.

Af aftalen fremgår det typisk, hvordan ansvaret fordeler sig mellem leverandør og kunde, hvilken kvalitet af ydelsen der kan forventes og i hvilket omfang serviceleverandøren står til rådighed. Vi plejer at sige, at ”eminent kundeservice starter med eminent kundeservice”, og derfor er den service vi yder til dig, som kunde, en forudsætning for at du kan yde tilsvarende til dine kunder.

Og ud fra vores 2020-tal i etrack1 Analytics, kan vi f.eks. se, hvor hurtigt vi svarede vores kunder:

- 70% fik svar indenfor 30 minutter
- 11% fik svar indenfor 31 - 60 minutter
- 7% fik svar indenfor 1 - 2 timer

Service Level Agreement

Supporten

Hvor ydes support fra?

Hurtig kvalitetssupport - på dansk eller engelsk

Vi har vores egne supportere på vores kontor i Århus - alle er ansatte hos etrack1 – tæt på det team som implementerede etrack1 hos dig, tæt på udviklerne som ved alt om det bagvedliggende og tæt på vores drift.

Vi har truffet valget for at sikre dig hurtige og præcise svar og ikke mindst dine data, ved, under ingen omstændigheder, at give 3. part adgang.

For nogle ticket-leverandører ydes supporten fra Indien eller et andet lavtlønsområde - vi har truffet et fundamentalt andet valg for vi ved, at vi kan give flere "ja" end "nej", når supporten er tæt på vores kunder og supporten er tæt på os andre.

Support for os er ikke en nødvendig omkostning, det er vores kanal til at få indsigt i vores kunder, som vi bruger proaktivt i vores arbejde for at gøre det endnu bedre i morgen.

Hvor ydes support fra?
Søg
Kontakt os