Kontrakten

Kontrakten

Før samarbejdet begynder

Kontrakten er baseret på dansk lov og Datatilsynets standard databehandleraftale.

Kontrakten

etrack1-kontrakten

Før et nyt samarbejde begynder, er det vigtigt at have klare linjer for, hvad hver part går ind til.

etrack1-kontraken er udformet med henblik på netop at skabe den klarhed. Selvom du måtte være nybegynder for indkøb af cloud services, så sikrer vi med kontrakten alt det, som der ikke bør være tvivl om - se herunder nogle af de elementer som indgår i aftalen.

I korte træk

 • Oppetidsgaranti

 • Bodsbestemmelser

 • Beskrivelse af supportforpligtelser og SLA'er

 • Angivelse af underleverandører

 • Placering af driftsdata og backup

 • ISAE-erklæringer fra underleverandør

 • Specificering af, at kontrakten er underlagt dansk lovgivning

 • Specificering af, at retssted ved tvist er Danmark

 • Databehandleraftale baseret på Datatilsynets standard

 • Betingelserne for 3-måneders-penge-tilbage-garanti

 • Opsigelse og udlevering af data

 • Priser og betalingsbetingelser

 • Hvem har adgang til data

Kontrakten

Retsstedet

etrack1-kontrakten er reguleret efter dansk lov. Skulle der opstå en twist og vi i fællesskab ikke kan finde en mindelig løsning, betyder det, at vi skal mødes i en dansk retssal i København.

Kontrakten

Databehandleraftale

 

Som en del af etrack1-kontrakten udformes en databehandleraftale. Denne er baseret på datatilsynets standardaftale, som du kan hente her. Vælger du at bruge din egen, er vi åbne for at denne kan erstatte datatilsynets standard.

Kontrakten

Opsigelse af kontrakten

Du kan få det som du vil. En kontrakt på 1 måned eller helt op til 6 år,  jo længere du tegner kontrakten, desto billigere bliver det, og jo kortere du vil binde dig, desto dyrere bliver det.

Vil du binde dig til os, med en lang kontraktperiode, kan vi lave bedre aftaler på licenser og på leverancer af hard- og software samt ydelser. Det skal både være en fordel for dig og os, at vi har et samarbejde som strækker sig langt ind i fremtiden. Det honorerer vi med en rabat på etablering og drift.

Kontrakten

Garanti og erstatning

Ved ethvert opstart af samarbejdet med os, kan du som kunde vælge mellem at få en 90-dages "pengene-tilbage-garanti" eller få 50% rabat på etableringsprisen.

Vi gider ganske enkelt ikke utilfredse kunder, og derfor tilbyder vi en forsikring som kan til- eller fravælges.

Denne 90-dages "pengene-tilbage-garanti" betyder, at hvis du ikke er tilfreds med os som leverandør eller etrack1 som produkt indenfor de første 90 dages drift, så krediterer og tilbagebetaler vi alt vi har faktureret. Vi tilbageleverer dine data og hjælper dig gerne videre efter bedste evne.

Kontrakten

Underdatabehandlere

Vi ved hvor vigtigt det er at passe på dine data i disse GDPR-tider. Derfor har vi valgt at opbevare og behandle dine data i Danmark, køre din backup i Danmark og kun samarbejde med én underleverandør i Danmark.

Vi passer ekstremt godt på dine data og som det fremgår af databehandleraftalen – så indestår vi med vores ISAE erklæring fra  Deloitte for, at det ikke kun er noget vi siger.

Vi betragter, de af vores konkurrenter, som har valgt at drifte deres kunders løsning udenfor EU og som samarbejder med 100-vis af underleverandører og/eller deler opsamlede kundedata med 3. part, med stor undren.

Kontrakten

Dataopbevaring

etrack1 hjælper dig med at holde styr på hvilke data som skal slettes hvornår. Sletning og anonymisering sker automatisk og i henhold til din "data privacy" og de samtykker, som du indsamler via etrack1 og dine kunder accepterer som en del af kunderejsen.

Søg
Kontakt os