Kunderejse / Afværgelse / Opsamling

Kunderejse

Leder du dine kunder ned ad en blind vej?

Så kan vi hjælpe dig med at få styr på kunderejsen.

Afværgelse

Kan dine kunder se lyset?

Led dine kunder sikkert i havn. Når du giver kunderne mulighed for selv at finde svar, så sparer du tid i kundecenteret og får gladere kunder.

Opsamling

Dine kunder er ikke uddannede til at være kunder

Lad etrack1 samle henvendelserne sikkert og struktureret op. Med etrack1 kontaktuniverset, får du præcis de informationer, du har brug for, så du kan svare første gang.

etrack1

Kunderejse / Afværgelse / Opsamling

Kunderejse

Hvis kunderne kan hjælpe sig selv, baseret på hvem de er, eller hvad deres ærinde er – så ringer, chatter eller skriver de ikke. I stedet får de omgående hjælp og undgår at belaste kundeservice med trivielle spørgsmål.

Færre henvendelser giver hurtigere svartid for alle de andre kunder og behovet for færre ressourcer i kundecenteret, er en direkte effekt heraf.

Afværgelse

Vi ser mange websites med chat-bots og FAQ’er, som efterlader kunder uafklarede i forhold til hvordan de får svar, når FAQ’en eller botten ikke kan hjælpe.

Hvis de potentielle kunderejser ikke gennemtænkes, så ender det med garanti med unødvendig og uforholdsmæssigt meget manuelt arbejde i kundeserviceafdelingen med visiteringer og distribution.

etrack1 kontaktuniverset sikrer netop mod dette. Kunderne får via en visuel menu, eller søgning, hjælp til og svar på de mest åbenlyse spørgsmål og finder de ikke svaret, så afgør opbygningen af kontaktuniverset, om kunden kan kontakte virksomheden ved at skrive, ringe eller chatte, som en helt naturlig del af kunderejsen og defineringen af den bedst egnede kommunikationskanal.

Opsamling

Hvis kunderne opfordres til at skrive, så "prompter" de dynamiske etrack1-formularer kunderne for præcis de informationer, som er nødvendige for at sikre en høj ”first-time-resolution” i kundecenteret.

Alle opsamlinger sker via en sikker (https) forbindelse direkte mellem web-browseren og etrack1, som betyder at selv de mest personfølsomme oplysninger ikke kan kompromitteres.

Case

Se hvordan tre etrack1-kunder benytter kontaktuniverset til opsamling og afværgelse

Der er mange måder at bruge og integrere et kontaktunivers på en eksisterende side.

Din forretning og dine udfordringer er unikke. Men søger du inspiration til hvordan en løsning kan se ud, kan nedenstående etrack1-kontaktunivers besøges:

Coop Bank

Wash World A/S

7-ELEVEN Danmark

 

Se hvordan tre etrack1-kunder benytter kontaktuniverset til opsamling og afværgelse

Stil dig selv disse spørgsmål

  • Hvis du skriver telefonnummeret med fontstørrelse 72 øverst på web-sitet og gemmer email-adressen til kundeservice nederst på "side 22" i fontstørrelse 10 – mon majoriteten af kunderne så ringer eller skriver?

  • Hvis kunderne primært ringer til kundeservice, er det så altid den bedste kommunikationskanal uanset hvad deres ærinde er?

  • Hvis kunderne skriver en mail, hvor tit husker de så at anføre alle de nødvendige oplysninger, for at kundeservice kan svare på spørgsmålene første gang og hvad koster det dig med de ekstra arbejdsgange?

  • Hvis kunderne forventer at kunne finde svar på deres spørgsmål istedet for at skulle skrive og derefter vente på svar - hvor stor en andel af kunderne skuffer du så?

  • ....
Søg
Kontakt os