Kunderejse / Afværgelse / Opsamling

Kunderejse

Leder du dine kunder ned ad en blind vej?

Så kan vi hjælpe dig med at få styr på kunderejsen.

Afværgelse

Kan dine kunder se lyset?

Led dine kunder sikkert i havn. Når du giver kunderne mulighed for selv at finde svar, så sparer du tid i kundecenteret og får gladere kunder.

Opsamling

Dine kunder er ikke uddannede til at være kunder

Lad etrack1 samle henvendelserne sikkert og struktureret op. Med etrack1 kontaktuniverset, får du præcis de informationer, du har brug for, så du kan svare første gang.

etrack1

Kunderejse / Afværgelse / Opsamling

Kunderejse

Hvis kunderne kan hjælpe sig selv, baseret på hvem de er, eller hvad deres ærinde er – så ringer, chatter eller skriver de ikke. I stedet får de omgående hjælp og undgår at belaste kundeservice med trivielle spørgsmål. Færre henvendelser giver hurtigere svartid for alle de andre kunder, og behov for færre ressourcer i kundecenteret er en direkte afledt effekt heraf.

Afværgelse

Vi ser mange websites med chat-bots og FAQ’er, som efterlader kunder uafklarede i forhold til hvordan de får svar, når FAQ’ en eller botten ikke kan hjælpe. Hvis de potentielle kunderejser ikke gennemtænkes, så ender det med garanti med unødigt og uforholdsmæssigt meget manuelt arbejde i kundeserviceafdelingen med gennemlæsninger og distribution.

etrack1 kontaktuniverset sikrer netop dette. Kunderne får via en visuel menu, eller søgning, hjælp til og svar på de mest åbenlyse spørgsmål. Hvis kunderne ikke finder svaret, afgør kontaktuniverset, om kunden skal kontakte virksomheden ved at skrive, ringe eller chatte, som en helt naturlig del af kunderejsen.

Opsamling

Hvis kunderne opfordres til at skrive, så spørger de dynamiske etrack1-formularer kunderne om præcis de informationer, som er nødvendige for at sikre en høj ”first-time-resolution”. Alle opsamlinger sker via en sikker (https) forbindelse direkte mellem web-browseren og etrack1. Det betyder at selv de mest personfølsomme oplysninger aldrig kompromitteres.

Kunderejse / Afværgelse / Opsamling

Stil dig selv disse spørgsmål

  • Hvis du skriver telefonnummeret med fontstørrelse 72 øverst på forsiden og gemmer email-adressen nederst i fontstørrelse 10 – mon majoriteten af kunderne så ringer eller skriver?

  • Hvis kunderne skriver en mail, hvor tit husker de så at anføre alle de nødvendige oplysninger, for at kundeservice kan svare på spørgsmålet første gang?

  • Hvor tit skal kundeservice stille supplerende spørgsmål i stedet for at kunne give et fyldestgørende svar, første gang?

  • Hvis kunderne primært ringer til kundeservice, er det så altid den bedste kanal?

  • Vil du gerne kunne bestemme at f.eks. reklamationer kommer på mail og salgshenvendelser på telefon eller chat?

Søg
Kontakt os