Enestående sikkerhed og tillid til etrack1

Etrack1 bekræfter sin forpligtelse til sikkerhed med en ISAE 3000 Type 2-erklæring. Dine vigtige mails og kundedata er omhyggeligt beskyttet, hvilket bekræfter vores engagement i din digitale sikkerhed og fortrolighed.

  • Hjem
  • »
  • Blog
  • »
  • Enestående sikkerhed og tillid til etrack1
13-03-2024

Enestående Sikkerhed og Tillid hos etrack1: Fire År i Træk uden Anmærkninger

 

Dine mails og kundedate er i sikre hænder hos etrack1

Etrack1 bekræfter sin forpligtelse til sikkerhed med en ISAE 3000 Type 2-erklæring. Dine vigtige mails og kundedata er omhyggeligt beskyttet, hvilket bekræfter vores engagement i din digitale sikkerhed og fortrolighed.

etrack1 er stolt over at annoncere, at vi for fjerde år i træk har opnået en ISAE 300 Type II-erklæring uden anmærkninger. Denne præstation er et udtryk for vores urokkelige engagement i datasikkerhed, integritet og levering af højeste kvalitetstjenester til vores kunder.


Hvad betyder ISAE 300 Type II-erklæring?

ISAE 300 Type II er en international standard for informations-sikkerhed og intern kontrol, der anerkendes globalt som et bevis på organisationers evne til at opretholde strenge sikkerhedsstandarder. At opnå denne certificering fire år i træk er et klart tegn på etrack1s forpligtelse til kontinuerlig forbedring og konsekvent overholdelse af de højeste standarder inden for branchen.

”Ingen anmærkninger” - En garanti for kvalitet

Det mest bemærkelsesværdige ved vores seneste ISAE 300 Type II-erklæring er, at den igen er blevet udstedt uden nogen form for anmærkninger. Dette er et bevis på vores hårde arbejde med datasikkerhed. Vores kunder kan være sikre på, at deres data håndteres med den største omhu og sikkerhed, hvilket understreger etrack1 som en pålidelig partner.

Vores kunders ro i sindet er vores prioritet

At opnå denne certificering fire år i træk understreger vores engagement i at levere, ikke kun stærke teknologiske løsninger, men også en oplevelse af ro i sindet for vores kunder. Vi forstår vigtigheden af at beskytte dine data og sikre, at vores tjenester opfylder de højeste sikkerhedsstandarder.

Tillid, integritet og innovation

Vores fireårige ISAE 300 Type II-erklæring er et resultat af etrack1s konstante stræben efter kvalitet og integritet. Som kunde hos etrack1 kan du forvente ikke kun sikkerhed i verdensklasse, men også et dedikeret team, der er fast besluttet på at møde dine behov og forventninger.