Integrationerne

Integrationerne

Integrer med CRM, ERP, WFM, telefoni og meget mere...

Når du vælger etrack1 som ticket-system, men har brug for gennemsigtighed og endnu mere funktionalitet.

Integrationerne

Om integrationerne

Bedre tid og øget kvalitet med integrationer

Dine medarbejdere behandler kundehenvendelser, som ofte kræver, at de skifter mellem forskellige systemer - det er tidskrævende og trivielt arbejde, og det meste kan undgås med nogle ganske simple integrationer.

Integrationer som dels vil spare en masse tid og give færre fejl og dels give medarbejderne en dag med langt mindre copy/paste og dermed tid til det væsentlige.

Med etrack1-integration til virksomhedens forretningssystemer som f.eks. CRM-, ERP- eller ordresystemer, kan kundeservicemedarbejderen med ét klik i etrack1 få adgang til relevante kunde- og ordredata og omvendt kan data fra etrack1 fremgå i forretningssystemerne – helt automatisk.  

Integrationer sikrer, kunderne hurtigere svar, da af den enkelte medarbejder kan nå mere på den samme tid, og medarbejdernes tilfredshed øges, fordi de endelig har fået det værktøj, som hjælper dem med nemt og hurtigt at få det nødvendige indblik og en mulighed for at udføre det arbejde de er sat til, nemlig at yde den bedst mulige kundeservice.

Integrationerne

Call-/Mail-blending

Skub i stedet for pluk

Hvis du ønsker, at medarbejderne i kundecenteret skal undgå selv at vælge, eller ”plukke” opgaver, som det populært hedder, fra etrack1-indbakken, men i stedet skal præsenteres for den næste opgave (mail/chat/telefonsamtale/SOME), skal du vide, at etrack1 understøtter alle de telefonsystemer, som tilbyder et end-point hvor henvendelser kan oprettes.

Vi har tidligere lavet integrationer hos vores kunder til følgende telefonsystemer:

Call-/Mail-blending

Integrationerne

CRM og API'er

Optimal udnyttelse via integration med CRM og API'er

Der findes en række grænseflader eller API’er til etrack1, som anvendes i forskellige sammenhænge, og som sikrer en endnu bedre udnyttelse af etrack1:

etrack1 webservices

Anvendes som end-point for f.eks. et CRM- eller ERP-system, såfremt du ønsker at hente etrack1-aktiviteter, så de bliver en del af CRM- eller ERP-stamkortet på dine kunder.

etrack1 API’et

Anvendes til at oprette sager i etrack1 fra f.eks. dine egne formularer på dit website eller sende en mail igennem etrack1 fra f.eks. et ordre- / CRM- / ERP-system.

Local stat API’et

Anvendes til at hente statistiske data opsamlet i etrack1 til f.eks. at konsolidere/sammenholde data i dit eget Business intelligence-miljø eller blot samkøre med telefon- og KTU-data.

CRM og API'er

Integrationerne

Workforce Management

Workforce management og etrack1

Når etrack1 er integreret med et WFM-system, har du de bedste muligheder for at: 

  • Være proaktiv og planlægge dine ressourcer i afdelingen
  • Enkelt og effektiv lave prognoser og planlægge aktiviteterne i kundecenteret
  • Skabe overblik, så du kan sørge for altid at have de rette personer, med de bedst egnede kompetencer, på job for at kunne besvare kundernes henvendelser bedst muligt

Du får med etrack1 en unik mulighed for automatisk planlægning af dine ressourcer og det vil skabe både mere tilfredse medarbejdere og sikre en langt mere kvalificeret hjælp til dine kunder. 

etrack1 integrerer til systemer som f.eks.

Workforce Management

Integrationerne

BI-Systemer

Nye og flere kundeoplysninger via samkørsel med Business Intelligence

etrack1 opsamler kontinuerligt detaljerede informationer omkring enhver handling som foretages af kunder og medarbejdere - disse data udgør herefter datafundamentet for blandt andet brug for analyser og indsigt.

Du har som etrack1-kunde mulighed for at integrere etrack1 til din virksomheds Business Intelligence-system – vi stiller blot en synkroniseret og opdateret Microsoft SQL-database til rådighed, som indeholder alle statistiske data fra etrack1.

Dit BI-system anvender herefter datebasen som datakilde og med dette udgangspunkt, kan du skabe alle de rapporter, du ønsker direkte i dit BI-system og f.eks samkøre informationer fra etrack1 med andre datakilder som f.eks. telefonsystemet og foretagne, kundetilfredsmålinger.

BI-Systemer
Søg
Kontakt os